Zoekmachine optimalisatie - SEO
Zoekmachine adverteren - SEA
Zoekmachine reputatie management
Conversie optimalisatie
Webdesign
Software op maat
You need to install flash to view this content!

Links

Meer links

line

Zoekmachine reputatie management

Zoekmachine reputatie management of search engine reputation management komt om de hoek kijken wanneer u bepaalde listings uit de zoekresultatenpagina’s of search engine result pages (SERP) wilt weren.

Negatieve berichten over uw bedrijf
weren uit Google: het kàn!

Stelt u zich even voor dat u op een dag uw bedrijfsnaam intypt in Google en dat er op de eerste plaats een krantenartikel verschijnt waarin uw firmanaam of merk wordt besmeurd. Grote paniek! Want veel mensen zoeken meer informatie over bedrijven of producten door gewoon die naam in te tikken.

OK, misschien heeft u wel eens een foutje gemaakt in het verleden, maar daarvoor wilt u niet blijven boeten? SEO bedrijf Flexties kan er dankzij zijn uitstekende kennis van online reputatie management (ORM) voor zorgen dat het negatieve zoekresultaat gebannen wordt van de eerste resultatenpagina in de zoekmachine. Het gros van de surfers kijkt toch niet verder. Flexties helpt u de eerste tien listings te domineren met positieve of neutrale informatie over uw bedrijf en merknaam, zodat uw reputatie gered wordt!

Zijn er bepaalde resultaten die u liever niet ziet in de zoekresultaten? Contacteer ons dan.

line
Vraag nu gratis en vrijblijvend een analyse van uw website aan !

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief!

En volg de evoluties op vlak van internetmarketing op de voet!

Uw emailadres: