Zoekmachine optimalisatie - SEO
Zoekmachine adverteren - SEA
Zoekmachine reputatie management
Conversie optimalisatie
Webdesign
Software op maat
You need to install flash to view this content!

Links

Meer links

line

Verhoog de conversie van uw website bezoekers

Hoe kan u het rendement van uw website verhogen?

Een hoog aantal kwalitatieve bezoekers is belangrijk, maar als zij niet de gewenste actie of conversie ondernemen, heeft een toppositie weinig zin. We moeten er dus voor zorgen dat de bezoekers onze producten kopen, zich inschrijven voor de nieuwsbrief of een online offerte aanvragen. Dit noemen we conversie optimalisatie.

Flexties heeft alle kennis in huis om de conversie van uw website exponentieel te laten toenemen. Deze kennis wordt vooral verworven door het opvolgen van psychologische onderzoeken van verscheidene Amerikaanse universiteiten. We zetten deze bevindingen om in concrete toepassingen die in uw site verwerkt worden. Hierdoor zult u op korte termijn het aantal conversies zien toenemen.

Analyse van uw conversie optimalisatie

Onze internet marketing specialisten onderzoeken eerst hoe het komt dat de doelstellingen van uw website nog onvoldoende behaald worden. Vervolgens gaan we na hoe we het pad van de surfers naar die gewenste actie kunnen vereffenen. Deze bevindingen gieten we in een concreet actieplan. U zult zien dat de investering op korte termijn teruggewonnen wordt.

Wilt u ook meer website bezoekers laten converteren? Neem dan snel contact contact op voor een gratis en vrijblijvende website analyse.

line
Vraag nu gratis en vrijblijvend een analyse van uw website aan !

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief!

En volg de evoluties op vlak van internetmarketing op de voet!

Uw emailadres: