Zoekmachine optimalisatie - SEO
Zoekmachine adverteren - SEA
Zoekmachine reputatie management
Conversie optimalisatie
Webdesign
Software op maat
You need to install flash to view this content!

Links

Meer links

line

Zoekmachine adverteren of SEA

Zoekmachine adverteren betekent dat we de zoekmotoren gaan betalen om onze website goed te laten ranken voor bepaalde trefwoordcombinaties. De belangrijkste speler is Google Adwords.

Voordelen van adverteren bij Google Adwords

  1. Search engine advertising of kortweg SEA heeft het grote voordeel ten opzichte van zoekmachine optimalisatie dat op erg korte termijn een hoge positionering bovenaan of rechts in de zoekmachines mogelijk is. Binnen enkele minuutjes kunt u al op nummer één adverteren.

  2. U betaalt uitstluitend wanneer iemand werkelijk op uw zoekmachine advertentie klikt; dit principe heet pay-per-click of PPC. Dus voor elke bezoeker die via een Google Adwords advertentie naar uw website surft, betaalt u een vooropgestelde prijs. Dit tarief wordt evenwel bepaald door een online veiling. Biedt er iemand meer dan u, dan heeft die site meer kans om hoger gerankt te staan. Google houdt naast dit spel van vraag en aanbod ook rekening met de kwaliteit van de zoekmachine advertenties. Worden deze beduidend vaker aangeklikt dan andere, dan wijst dit erop dat ze relevant zijn voor de gekozen trefwoorden. Google plaatst ze dan op een hogere positie, ook al biedt een andere adverteerder meer!

Daarom is het belangrijk dat u uw SEA campagne van in het begin goed aanpakt. Zo betaalt u een laag bedrag per keyword, en haalt u meer rendement uit uw Google Adwords budget.

line
Vraag nu gratis en vrijblijvend een analyse van uw website aan !

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief!

En volg de evoluties op vlak van internetmarketing op de voet!

Uw emailadres: