Zoekmachine optimalisatie - SEO
Zoekmachine adverteren - SEA
Zoekmachine reputatie management
Conversie optimalisatie
Webdesign
Software op maat
You need to install flash to view this content!

Links

Meer links

line

Website software op maat

U wenst een specifieke software applicatie voor uw website?

Geen probleem! Flexties ontwikkelt software op maat. Hieronder vindt u een greep uit de maatwerk toepassingen die wij voor u kunnen programmeren. De mogelijkheden zijn echter ongelimiteerd. Contacteer ons gerust met uw vragen of wensen!

  1. Aanvragencentrum: via deze applicatie worden de aanvragen van uw website bijgehouden in een database, zodat ze voor u altijd en overal toegankelijk zijn. Deze aanvragen kunnen eenvoudig uitgeprint of doorgemaild worden voor distributie naar de verantwoordelijken.

  2. Agendamodule vanaf de homepagina: met dit software systeem op maat kunt u zelf agendaitems aan de site toevoegen, die automatisch op de door u gewenste pagina verschijnen. Er verschijnt een korte inleiding van het agendaitem op de pagina, met een link naar een volledige pagina binnen de website.

  3. Blog- of forumruimte: u voegt graag zelf aankondigingen, promoties, ... toe aan uw website? Geen enkel probleem met deze applicatie!

  4. CMS: met een Content Management Systeem op maat kunt u zelf de inhoud van uw site aanpassen, waar en wanneer u maar wilt. Dit CMS is uiterst geschikt voor het weergeven van nieuwsitems, promoties, ...

  5. Fotogallerijen: veel sites hebben één of meer pagina’s gewijd aan het weergeven van foto’s. Met onze website software op maat kunt u zelf foto’s opladen, verwijderen, tekst toevoegen, … Ook is het perfect mogelijk om de bezoeker commentaar te laten toevoegen.

  6. Maandelijks positioneringsrapport: indien gewenst sturen we u maandelijks een rapport toe van de trefwoorden waarvoor u wenst te scoren in de zoekmachines. De evolutie en analyse van deze zoektermen kan tot nieuwe inzichten leiden.

  7. Nieuwsmodule vanaf de startpagina: via een content management systeem op maat kan u zelf nieuwsartikelen toevoegen aan uw site.

  8. Webshop: online producten verkopen is eenvoudig met onze webshop software. Met één druk op de knop wordt het product toegevoegd aan het winkelmandje, waarna de klant een weergave krijgt van de kost. Bij bevestiging wordt er een mail naar u verstuurd, alsook een bevestigingsmail naar de klant. Het is ook mogelijk een aantal statistieken te raadplegen (verkopen per klant, verkopen per product, ...)

Meer informatie over Flexties maatwerk software? Contacteer ons snel.

line
Vraag nu gratis en vrijblijvend een analyse van uw website aan !

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief!

En volg de evoluties op vlak van internetmarketing op de voet!

Uw emailadres: