Zoekmachine optimalisatie - SEO
Zoekmachine adverteren - SEA
Zoekmachine reputatie management
Conversie optimalisatie
Webdesign
Software op maat
You need to install flash to view this content!

Links

Meer links

line

Wat is webdesign?

Webdesign slaat op het maken van creatieve ontwerpen voor het internet. Meestal gaat het over het ontwikkelen van websites. Maar een grafisch webontwerper kan ook banners of aanklikbare advertenties creŽren en templates opstellen voor het versturen van een e-mailing. Hierbij kunnen animaties, geluid en videobeelden geÔntegreerd worden. Eťn van de belangrijkste eigenschappen van het internet, is de mogelijkheid tot interactie. Met het succes van Web 2.0 zal een goede webdesigner dit handig weten uit te spelen.

Een professionele website ontwerper houdt rekening met de structuur van de site, het webdesign zelf, de tekstopmaak, de toegankelijkheid en link building. Hij is liefst ook goed opgeleid in zoekmachinemarketing. Bij webdesign met zoekmachine optimalisatie is het belangrijk dat de ontwerper geen hinderende technieken gebruikt die het voor de zoekmachines erg moeilijk maken om de site een hoge positie te geven.

Het is ook de taak van de designer om een gebruiksvriendelijke website te maken, dit kan immers een positieve impact hebben op de conversie ratio of het rendement van uw site.

Flexties werkt alleen met professionele webdesigners die website usability, een knap design en SEO perfect weten te combineren. En u mag daarvan de vruchten plukken!

Vraag nu uw gratis webdesign advies aan.

line
Vraag nu gratis en vrijblijvend een analyse van uw website aan !

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief!

En volg de evoluties op vlak van internetmarketing op de voet!

Uw emailadres: