Zoekmachine optimalisatie - SEO
Zoekmachine adverteren - SEA
Zoekmachine reputatie management
Conversie optimalisatie
Webdesign
Software op maat
You need to install flash to view this content!

Links

Meer links

line

Het betere webdesign

Het betere webdesign oogt mooi en is functioneel en conversie gericht

Het betere webontwerp is niet alleen mooi en functioneel, maar ook doelbewust opgezet om te converteren. De bezoekers worden met andere woorden omgezet in klanten. Hierbij speelt usability een belangrijke rol. Flexties ontwerpt alleen websites met een passend design dat het rendement van uw online investering aanzienlijk doet stijgen.


Webdesign met aandacht voor SEO

Ons team van professionals ontwikkelt SEO webdesign zonder hinderende technieken voor de zoekmachines. Zo wordt een website bijvoorbeeld nooit helemaal in Flash of in frames ontworpen. Door het gebruik van deze technieken kunnen de zoekmotoren immers de inhoud van de website niet screenen. Er kunnen gerust bewegende beelden en animaties opgenomen worden in de site, maar dan als losstaande elementen in een solide html structuur.

Flexties houdt dus met tal van zaken rekening om de conversie van uw website bezoekers optimaal te verbeteren. Wij zorgen er niet alleen voor dat u gevonden wordt in de zoekmotoren, tevens implementeren we het betere webdesign voor uw website en streven we een optimale conversieratio na.

Contacteer ons dus snel voor een vrijblijvend gesprek.

line
Vraag nu gratis en vrijblijvend een analyse van uw website aan !

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief!

En volg de evoluties op vlak van internetmarketing op de voet!

Uw emailadres: