Zoekmachine optimalisatie - SEO
Zoekmachine adverteren - SEA
Zoekmachine reputatie management
Conversie optimalisatie
Webdesign
Software op maat
You need to install flash to view this content!

Links

Meer links

line

Account Manager - Vertegenwoordiger

Functieomschrijving

Ben jij een commerciële m/v met talent, en ben je op zoek naar een uitdagende job in een innovatief bedrijf? Op amper enkele jaren groeide Flexties met een jong en dynamisch team uit tot een belangrijke speler op vlak van webdesign en online marketing. Door onze permanente groei is Flexties dringend op zoek naar commercieel ingestelde account managers. De functie omvat het onderhouden en opvolgen van bestaande klantencontacten en het actief opzoeken van potentiële nieuwe klanten.

Vereisten

Ervaring met verkoop en accountbeheer zijn, net als een grondige basiskennis IT, sterke pluspunten, maar de belangrijkste troeven zijn uiteraard stiptheid, klantgerichtheid, commerciële instelling en bovenal gedrevenheid!

Wat wij u bieden

Het basisloon wordt aangevuld met een bonussysteem, waarbij je vergoeding evenredig meestijgt met je inzet. Deze vergoeding wordt verder nog aangevuld met een aantal extralegale voordelen (laptop, gsm, firmawagen..). Stel je vandaag nog kandidaat voor deze boeiende en afwisselende functie!

Solliciteren

Solliciteren kan telefonisch op het nummer 050/54.29.80 (Vragen naar Christophe Gunst), of door je CV, vergezeld van een korte motivatie, naar christophe@flexties.be te sturen waarna wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Alle vacatures

line
Vraag nu gratis en vrijblijvend een analyse van uw website aan !

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief!

En volg de evoluties op vlak van internetmarketing op de voet!

Uw emailadres: