Zoekmachine optimalisatie - SEO
Zoekmachine adverteren - SEA
Zoekmachine reputatie management
Conversie optimalisatie
Webdesign
Software op maat
You need to install flash to view this content!

Links

Meer links

line

SEM campagne: werkwijze

Een zoekmachine marketing of SEM campagne wordt in 4 belangrijke stappen toegepast voor uw online project:

 1. Audit
  Tijdens een grondige website analyse voeren we een zoektermonderzoek uit en screenen we uw website op technisch vlak naar zichtbaarheid voor de algoritmes van de zoekrobots. Met andere woorden, we controleren hoe goed uw site gepositioneerd staat in de zoekmachines.

 2. Online marketing strategie
  Vervolgens ontwikkelen we een geschikte SEM campagne, gericht op de beste plaats in de zoekmachines. De objectieven worden vastgelegd en de middelen bepaald. In de meeste gevallen is het aangewezen om zowel zoekmachine optimalisatie als search engine advertising of SEA in te zetten. Door alle mogelijkheden van zoekmachine marketing te benutten, geniet uw site zowel op korte als op lange termijn van optimale rankings.

 3. Uitwerking
  In deze fase werkt ons team van webdesigners het search engine marketing of SEM plan vakkundig uit.

 4. Opvolging
  Nadat de SEM campagne volledig ge´mplementeerd werd, kunnen we beginnen evalueren en opvolgen. Hier testen we in welke mate de vooropgestelde doelstellingen behaald worden.

  Op basis van statistieken en datafeeds analyseren we het gedrag van uw website bezoekers. Gewapend met deze informatie wordt uw zoekmachine marketing campagne continu bijgestuurd.

  Dit interatieve model, waarbij steeds verder geoptimaliseerd wordt op basis van reeds verworven resultaten, zorgt voor het aantrekken van meer website bezoekers, het verhogen van de online visibiliteit van diensten en/of goederen, en of het verbeteren van de Return On Investment (ROI) van uw online investeringen.
line
Vraag nu gratis en vrijblijvend een analyse van uw website aan !

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief!

En volg de evoluties op vlak van internetmarketing op de voet!

Uw emailadres: