Zoekmachine optimalisatie - SEO
Zoekmachine adverteren - SEA
Zoekmachine reputatie management
Conversie optimalisatie
Webdesign
Software op maat
You need to install flash to view this content!

Links

Meer links

line

Een greep uit onze referenties

You need to install flash to view this content!

Aprintex

Flexties hielp Aprintex, één van de grootste Belgische producenten van bedrukt textiel en promotiekledij, bij het uitbouwen van een site die een toppositie bekleedt voor tientallen high profile kernwoorden.

 

meer weten

Campro

Campro is een firma gespecialiseerd in camerabewaking en beveiliging. Flexties ontwikkelde een geheel nieuwe, zoekmachinevriendelijke site voor hen.

meer weten

Dirk en Dogs

Professionele begeleiding van baas en hond, van de eerste begroeting tot het laatste afscheid. De website van Dirk&dogs, bekend van de Hondenfluisteraar op VT4, bezit een schat aan informatie over honden.

meer weten

Industriƫle vloeren

Industrielevloeren.be is een website van een bedrijf dat zich specialiseert in gietvloeren. Flexties ontwikkelde een zoekmachine vriendelijke website voor dit bedrijf.

meer weten

LPG

LPG Van Meenen is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het verkopen, herstellen en onderhouden van LPG tanks voor wagens.

meer weten

Macasol

Deze website werd opgesteld voor de verkoop van Macasol, een natuurlijk voedingssupplement.

meer weten

Nacht van Vlaanderen

De website van de Nacht van Vlaanderen, die ondertussen voor de 29ste keer is doorgegegaan, werd opgesteld door SEO bedrijf Flexties met het doel zoveel mogelijk nuttige en interessante informatie te verstrekken aan de deelnemers en geïnteresseerden.

meer weten

Natuur-steen

VASP is een bedrijf dat natuurstenen meubels en versieringen verkoopt.

meer weten

New Neon

New Neon, een bedrijf gespecialiseerd in het plaatsen en onderhouden van Lichtreclame, vroeg ons een zoekmachine vriendelijke site te maken.

meer weten

Spouwmuur isolatie

Voor All Aqua support ontwikkelden wij een website die contacten genereerde in het veld van isolatie en vochtwering.

meer weten

Startslim

Startslim, een eigen initiatief van Flexties, ontving de laatste paar maanden veel aandacht van de media. Startslim combineert een zoekmachine met eigen startpagina.

meer weten

Steve Ryckier

In opdracht van Steve Ryckier, een rasechte entertainer, ontwikkelden wij een website waarop duidelijk te lezen valt wat Steve nu juist voor u kan betekenen.

meer weten

Topglass

Topglass, een bedrijf die allerhande glastoepassingen produceert, vroeg ons om hun huidige flash site over te zetten naar zoekmachine vriendelijke pagina's, zonder de levendigheid van hun site te verliezen.

meer weten

TTE-service

TTE-service is een bedrijf dat handelt in houtbewerkingsmachines en accessoires. Naast de verkoop van nieuwe modellen, koopt TT-service ook tweedehands houtbewerkingsmachines aan van particulieren.

meer weten

Tuinmachines Devos

Tuinmachines Devos uit Waregem verkoopt grasmachines en accessoires voor tuinonderhoud. Ook voor het verhuren van zitmaaiers en grasmaaiers kunt u bij Tuinmachines Devos terecht.

meer weten

Walleyn Graphics

Walleyn Graphics biedt een waaier aan mogelijkheden. Hun slogan is niet voor niets "Uw boek, ons vak".  Walleyn Graphics is onstaan in 1921, en drukt jaarlijks een enorme oplage aan boeken en ander drukwerk.

meer weten

Zakenvervoer

Statische html-site

meer weten

line
Vraag nu gratis en vrijblijvend een analyse van uw website aan !

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief!

En volg de evoluties op vlak van internetmarketing op de voet!

Uw emailadres: