Zoekmachine optimalisatie - SEO
Zoekmachine adverteren - SEA
Zoekmachine reputatie management
Conversie optimalisatie
Webdesign
Software op maat
You need to install flash to view this content!

Links

Meer links

line

Pay-Per-Click of PPC adverteren

Gegarandeerd een toppositie in de zoekmachines, dankzij pay-per-click adverteren

Pay-per-click adverteren of search engine advertising (SEA) houdt in dat u een zoekmachine of directory betaalt om helemaal bovenaan of rechts van de zoekresultaten te staan voor bepaalde zoektermen. Zo geniet u gegarandeerd een toppositie, zonder dat u daarvoor veel moeite hoeft te doen.

Uw advertentie verschijnt telkens wanneer iemand ťťn van de door u aangekochte trefwoorden intypt. Elke vertoning wordt ook wel een impressie genoemd. Surft er iemand naar uw site door op de advertentie te klikken, dan wordt er een vooropgesteld bedrag van uw budget afgetrokken. Dit is de klikkost, PPC of pay-per-click. U kunt zelf instellen hoeveel een klik op een bepaald zoekwoord maximaal mag kosten. De uiteindelijke prijs wordt bepaald door een online biedingssysteem. Helaas bent u vaak lang niet de enige die een hogere positie wil in Google voor een bepaalde trefwoordcombinatie.

Hoe haalt u een maximaal rendement uit uw PPC campagne?

Pay-per-click adverteren is de snelste manier om uw website hoog te laten ranken in de zoekmotoren. Internet marketing bedrijf Flexties heeft een ruime ervaring in het beheren van SEM campagnes. Wij gaan samen met u op zoek naar de beste trefwoorden die vaak worden ingetypt door uw doelgroep, maar die specifiek genoeg zijn om weinig concurrentie op te ondervinden, waardoor de kost per klik laag blijft. Zo verdient u snel een hoog rendement uit uw PPC investering.

Wilt u ook efficiŽnt PPC adverteren in de zoekmachines, contacteer ons dan. Wij adviseren u graag.

line
Vraag nu gratis en vrijblijvend een analyse van uw website aan !

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief!

En volg de evoluties op vlak van internetmarketing op de voet!

Uw emailadres: