Zoekmachine optimalisatie - SEO
Zoekmachine adverteren - SEA
Zoekmachine reputatie management
Conversie optimalisatie
Webdesign
Software op maat
You need to install flash to view this content!

Links

Meer links

line

Pay-per-click marketing

Hoe gaat Flexties te werk bij pay-per-click marketing?

Wilt u graag pay-per-click adverteren, dan kiezen we eerst de beste formule bij Google of een andere zoekmachine. Daarna werken we samen met u één of meerdere conversie gerichte advertenties uit. We onderzoeken ook wat de beste zoekwoorden zijn voor u om op te bieden. Deze trefwoorden zijn veelal specifiek gekozen om de kost per klik zo laag mogelijk te houden. Desgewenst ontwerpen we een speciale landingspagina, exclusief voor uw SEA marketing campagne.

De combinatie van weloverwogen trefwoordcombinaties (en uitsluitingswoorden) met een aantrekkelijke advertentie en een goede landingspagina, zorgt ervoor dat u aanzienlijk meer rendement uit uw Google Adwords budget haalt.

Wanneer mag u resultaten verwachten van deze SEA marketing inspanningen?

Binnen enkele uren staat uw Google Adwords campagne al online. Van zodra iemand één van de bestelde zoekwoorden intypt, verschijnt uw advertentie helemaal bovenaan of rechts op de zoekresultatenpagina van Google, bij de gesponsorde koppelingen.

Telkens iemand op uw advertentie klikt, betaalt u een vooraf bepaald bedrag aan de zoekmachine. Hoe hoger u biedt, hoe meer kans u maakt om met uw Pay-Per-Click advertentie op nummer één te staan. Omdat Google voor de rankings ook rekening houdt met de kwaliteit van uw advertentie, is het niet altijd noodzakelijk om heel hoog te bieden om toch boven uw concurrent te staan.

Wilt u zich ook graag laten adviseren voor het opstellen van een pay-per-click marketing campagne die rendeert? Contacteer ons vrijblijvend.

line
Vraag nu gratis en vrijblijvend een analyse van uw website aan !

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief!

En volg de evoluties op vlak van internetmarketing op de voet!

Uw emailadres: