Zoekmachine optimalisatie - SEO
Zoekmachine adverteren - SEA
Zoekmachine reputatie management
Conversie optimalisatie
Webdesign
Software op maat
You need to install flash to view this content!

Links

Meer links

line

Pagina afdrukken

Inkomende of inbound links verzamelen: hoe?

Hoe kan u goede inkomende of inbound links verzamelen?

Inkomende of inbound links verzamelen: hoe?

Wie een hoge zoekrobot positionering met zijn website wil bereiken, doet er goed aan om regelmatig inkomende of inbound links te verzamelen. Dit is het proces van linkbuilding, waarbij we proberen om zoveel mogelijk andere websites aan te sporen om een linkje te leggen naar onze eigen website. Hoe meer inbound links, hoe beter.

Tegenwoordig wordt het wel steeds moeilijker om links te krijgen die ook echt een boost geven aan uw Google ranking. Daarom geeft Flexties u graag volgende tips.

1/ Aanmelden bij de juiste directories

De meeste directories leveren tegenwoordig nauwelijks nog iets op, met uitzondering van enkele hoogvliegers, zoals DMOZ, Yahoo!, Best Of The Web, JoeAnt, Business.com en GoGuides. Ook niche directories zijn een absolute aanrader. Dit zijn directories die zijn toegespitst op uw vakgebied. Ze zijn ontopic, relevant en dus uitgelezen om op te nemen in uw linkbuilding campagne.

2/ Onderwerpgerelateerde websites

Inbound links van onderwerpgerelateerde websites hebben een positieve invloed op uw zoekmachine positie. Om die te vinden, zoekt u even in Google naar uw belangrijkste trefwoorden. Noteer de resultaten en vraag een link aan bij al deze topsites. Het loont ook om te onderzoeken welke inkomende links die hoogscorende sites zelf hebben. Dit kan u eenvoudig nagaan door in Yahoo! te zoeken naar link:www.mijnconcurrent.be. Vervolgens krijgt u een lijst met alle geïndexeerde links die verwijzen naar die website.

3/ Blog aanmaken

Wat ook wil helpen is het aanmaken van een blog. Het grote voordeel hiervan is dat u de weblog dan kan aanmelden bij de top blog directories, zoals Technorati.com en blogcatalog.com. Om optimaal te genieten van de inbound links, zet u de blog best op een subdirectory van uw website.

Hulp nodig bij het verzamelen van inkomende links? Contacteer ons dan vrijblijvend.

Het Flexties Team
SEO - zoekmachine optimalisatie - Flexties BVBA

Geplaatst op 16/01/2009

<< Alle internet marketing artikelen

line
Vraag nu gratis en vrijblijvend een analyse van uw website aan !

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief!

En volg de evoluties op vlak van internetmarketing op de voet!

Uw emailadres: