Zoekmachine optimalisatie - SEO
Zoekmachine adverteren - SEA
Zoekmachine reputatie management
Conversie optimalisatie
Webdesign
Software op maat
You need to install flash to view this content!

Links

Meer links

line

Pagina afdrukken

Google ranking verbeteren door video’s te embedden

Hoe u uw Google ranking kunt verbeteren door videobeelden online te plaatsen

Google ranking verbeteren door video’s te embedden

Wist u dat u uw Google ranking kunt verbeteren door videofragementen te embedden op uw website? Jazeker, en als u er even bij stil staat, is het ook heel eenvoudig te verklaren.

 

Welke invloed heeft video op uw Google ranking?

Zoekmachines houden rekening met verschillende factoren om een pagina te sorteren. Zo tellen on-page SEO, de hoeveelheid en de kwaliteit van de inbound links, maar ook de tijd die een bezoeker doorbrengt op de pagina mee bij het berekenen van de rangschikking. Hoe langer iemand na het aanklikken van een listing op de pagina blijft, hoe beter. Dat betekent immers dat er iets te zien is wat bijzonder interessant is!

De tijd die iemand doorbrengt op een webpagina kan langer worden als er veel te lezen valt, of wanneer er videofragmenten op staan. Wanneer veel bezoekers behoorlijk wat tijd doorbrengen op die pagina, zal Google na een tijdje denken dat er erg waardevolle informatie op staat, waardoor u een hogere ranking krijgt voor de zoektermen van die pagina.

Er zijn natuurlijk nog andere manieren om een bezoeker aan een pagina te binden, denk maar aan online spelletjes, animaties of onderzoeksresultaten.

Hoe succesvol video embedden?

Om succes te hebben bij uw bezoekers en zo uw zoekmachine positie te verbeteren, kan u niet om het even welke video online plaatsen. De beelden moet passen bij de inhoud van de pagina en moeten informatief, amusant of leerrijk zijn. Bovendien doet u er goed aan de video te integreren above the fold. Zo zien bezoekers onmiddellijk dat er een videofragment beschikbaar is en moeten ze niet eerst naar beneden scrollen.

Het Flexties Team
Flexties BVBA - specialisten in zoekmachine marketing

Geplaatst op 22/09/2008

<< Alle internet marketing artikelen

line
Vraag nu gratis en vrijblijvend een analyse van uw website aan !

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief!

En volg de evoluties op vlak van internetmarketing op de voet!

Uw emailadres: