Zoekmachine optimalisatie - SEO
Zoekmachine adverteren - SEA
Zoekmachine reputatie management
Conversie optimalisatie
Webdesign
Software op maat
You need to install flash to view this content!

Links

Meer links

line

Flexties nieuws

Website aanmelden bij Google

Geplaatst op 13/03/2009

U heeft een fonkelnieuwe website? Natuurlijk wilt u niets liever dan dat uw webstek zo snel mogelijk bovenaan staat in Google en veel bezoekers over de virtuele vloer krijgt. Maar…
daarvoor moet de zoekmachine uw site eerst vinden en indexeren natuurlijk!

Er zijn twee mogelijkheden om uw website aan te melden bij Google.

Meer lezen...

Inkomende of inbound links verzamelen: hoe?

Geplaatst op 16/01/2009

Wie een hoge zoekrobot positionering met zijn website wil bereiken, doet er goed aan om regelmatig inkomende of inbound links te verzamelen. Dit is het proces van linkbuilding, waarbij we proberen om zoveel mogelijk andere websites aan te sporen om een linkje te leggen naar onze eigen website. Hoe meer inbound links, hoe beter.
Tegenwoordig wordt het wel steeds moeilijker om links te krijgen die ook echt een boost geven aan uw Google ranking. Daarom geeft Flexties u graag volgende tips.

Meer lezen...

Trefwoorden selecteren voor uw website: hoe kiest u goede trefwoorden?

Geplaatst op 23/12/2008

Eén van de belangrijkste stappen bij zoekmachine optimalisatie is het selecteren van de juiste trefwoorden. De keywords vormen immers de basis voor de seo copywriting. Vaak kiest men te vage zoektermen, of gaat men ervan uit dat één woord de hele lading dekt. Maar helaas, zo werkt het niet!

In dit nieuwsartikeltje geeft Flexties u SEO tips voor het selecteren van de goede trefwoorden, zodat u snel meer bezoekers kunt lokken naar uw website, bezoekers die staan te popelen om uw producten te kopen!

Meer lezen...

Zoekrobot positionering

Geplaatst op 12/12/2008

Zullen de surfers binnenkort zelf met de scepter zwaaien en uw zoekrobot positionering bepalen? Dat is de vraag die velen zich stellen met de introductie van SearchWiki, de allernieuwste tool van Google, die ingelogde gebruikers toelaat om zelf de listings aan te passen.

Meer lezen...

Uw site laten renderen: online marketing tips

Geplaatst op 21/11/2008

In het vorige nieuwsartikeltje gaven we u advies over hoe u het rendement van uw website kunt verhogen door te kiezen voor de juiste trefwoorden en door goede, kwalitatieve content online te plaatsen. Natuurlijk kent Flexties nog veel meer internet marketing tips om uw site beter te laten renderen en die willen we u niet onthouden!

Meer lezen...

Rendement website verhogen

Geplaatst op 31/10/2008

De meeste B2B bedrijven (business-to-business) halen vooral leads en verkopen binnen via offline inspanningen. Nochtans liggen er mooie opportuniteiten zomaar voor het grijpen om ook het rendement van uw website te verhogen en op die manier nog meer omzet te draaien. Bedrijven maken immers almaar meer gebruik van zoekmachines om partners en leveranciers te selecteren. Bedrijven die niet te vinden zijn in Google, of die een onprofessionele website hebben, vallen dan sowieso uit de boot.

Flexties geeft graag concrete tips hoe ook u het rendement van uw B2B website kunt verhogen.

Meer lezen...

Website beter vindbaar voor spiders

Geplaatst op 21/10/2008

Wie met zijn website een hogere positie in Google wil, moet in eerste instantie gemakkelijk vindbaar zijn voor de zoekmachine spiders. Zoekrobotten indexeren webpagina’s door het volgen van interne en externe links op het wereldwijde web. Een pagina waar geen link naar verwijst kan dus nooit gevonden worden en zal dus ook nooit hoog scoren. U kunt uw website wel beter vindbaar maken door te werken met een sitemap.

Meer lezen...

Professioneel webdesign zonder frames, Javascript of Flash

Geplaatst op 6/10/2008

Wilt u een eigen website met een professioneel webdesign die binnen de kortste keren een toppositie in Google behaalt, dan raden wij het gebruik van Flash, frames en Javascript zeker af. Dit zijn allemaal technieken waar de zoekmachines op afknappen.

In dit nieuwsitem legt Flexties uit waarom u deze webdesign technieken beter niet toepast en hoe u uw site toch op een zoekmachine vriendelijke manier kunt opsmukken met een aantrekkelijk en professioneel design.

Meer lezen...

Google ranking verbeteren door video’s te embedden

Geplaatst op 22/09/2008

Wist u dat u uw Google ranking kunt verbeteren door videofragementen te embedden op uw website? Jazeker, en als u er even bij stil staat, is het ook heel eenvoudig te verklaren.

Meer lezen...

Toppositie in Google: vijf SEO tips

Geplaatst op 5/09/2008

Wie een toppositie in Google wil behalen, moet rekening houden met tal van factoren. De belangrijkste worden gegroepeerd onder de zogenaamde “on-page” en “off-page” SEO elementen. Off-page slaat op invloeden waar de webmaster weinig tot geen vat op heeft, zoals inbound of inkomende links.

In dit artikel belichten we de meest cruciale on-page SEO tips. Dit zijn settings die de webmaster zelf kan instellen. Implementeert u deze nuttige tips, dan komt uw website weeral een stapje dichter bij een toppositie in de zoekmachines!

Meer lezen...

Google PageRank: de mythe verklaard

Geplaatst op 2/09/2008

Wanneer u lectuur doorneemt over zoekmachine optimalisatie, of u praat met SEO specialisten, dan zal u af en toe de term Google PageRank horen vallen. Maar wat is dat nu precies? En welk effect heeft het op uw zoekmachine rankings?

Meer lezen...

SEO copywriting: waarom zo belangrijk?

Geplaatst op 21/08/2008

We kunnen het niet vaak genoeg herhalen. Content of inhoud is de belangrijkste pijler van uw website. Wilt u hoog scoren in de zoekmachines? Dan heeft u om te beginnen goede teksten nodig. Om Google’s favoriet te worden, is het wel niet om het even wat u online plaatst.

Web copywriting is schrijven voor het internet met de doelgroep én de zoekmotoren in het achterhoofd. Niet zo eenvoudig, maar wel essentieel voor SEO of zoekmachine optimalisatie. Flexties legt uit waarom.

Meer lezen...

De beste domeinnaam kopen doet u zo

Geplaatst op 5/08/2008

Wilt u een eigen website (laten) maken, dan heeft u in de eerste plaats een goede domeinnaam nodig. Zeker als de site voor commerciële doeleinden moet dienen, is het nuttig na te denken wat het beste website adres of URL (uniform resource locator) is voor uw bedrijf, dat nog vrij is om te kopen en te registreren. Het kan uw online succes maken of kraken!

Meer lezen...
line
Vraag nu gratis en vrijblijvend een analyse van uw website aan !

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief!

En volg de evoluties op vlak van internetmarketing op de voet!

Uw emailadres: