Zoekmachine optimalisatie - SEO
Zoekmachine adverteren - SEA
Zoekmachine reputatie management
Conversie optimalisatie
Webdesign
Software op maat
You need to install flash to view this content!

Links

Meer links

line

Internetmarketing als het ultieme marketing wapen

Flexties werkt voor uw onderneming een originele, maar vooral winstgevende internetmarketing strategie op maat uit. Zo krijgt uw bedrijf een prominente zichtbaarheid bij uw doelpubliek op het internet.

De meest efficiënte vorm van internetmarketing is zoekmachine marketing. Het gaat erom dat uw website een hoge positie krijgt in de zoekmachines voor de juiste trefzinnen. SEM of search engine marketing kunnen we opsplitsen in zoekmachine optimalisatie (SEO) en zoekmachine adverteren (SEA). Op korte termijn werkt SEA het beste, terwijl SEO pas zijn vruchten afwerpt op lange termijn. Voor een optimaal resultaat kunt u beide technieken combineren.

Andere vormen van online marketing zijn ondermeer e-mail marketing, geomarketing, online reputatie management, CRM of customer relationship management, banner verkoop, blog marketing, …

Een nieuwe afzetmarkt aanboren
dankzij online marketing

Internetmarketing geeft u de mogelijkheid om te profiteren van een nieuwe, wereldwijde afzetmarkt. Indien uw website niet gevonden wordt door uw doelgroep, mist u vele kansen. Zeker als we weten dat de concurrentie ook niet stil zit…

De resultaten die onze klanten behalen via internetmarketing zijn verbluffend. Het aantal bezoekers stijgt aanzienlijk, net als de omzet. En dit terwijl de marketingkosten dalen! Zo stijgen de marges en dus ook uw winst!

Neem nu contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek om de samenwerkingsmogelijkheden te bespreken.

line
Vraag nu gratis en vrijblijvend een analyse van uw website aan !

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief!

En volg de evoluties op vlak van internetmarketing op de voet!

Uw emailadres: