Zoekmachine optimalisatie - SEO
Zoekmachine adverteren - SEA
Zoekmachine reputatie management
Conversie optimalisatie
Webdesign
Software op maat
You need to install flash to view this content!

Links

Meer links

line

Conversie optimalisatie website bezoekers

Wat is conversie optimalisatie?

Uw bedrijf promoten via SEO marketing zorgt voor een langdurige zichtbaarheid, naambekendheid en branding. U krijgt snel meer bezoekers, maar wat heeft u eraan als ze niet opbrengen?

U moet uw bezoekers ook aansporen om een bepaalde actie te ondernemen. Misschien wilt u dat ze een offerte aanvraag invullen, zich inschrijven voor een demonstratie van uw diensten of dat ze gewoon een brochure aanvragen? Dit zijn allemaal voorbeelden van gewenste acties of conversies. Het optimaliseren van uw website, zodat bezoekers vaker overgaan tot actie heet conversie optimalisatie.

Hoe gaat Flexties te werk bij conversie optimalisatie?

Flexties gaat na wat er fout loopt. Waarom vullen uw bezoekers het offerte formulier niet volledig in en klikken ze halverwege weg? Kunnen ze de link naar de brochure aanvraag wel gemakkelijk en intu´tief vinden?

We onderzoeken met andere woorden de usability of gebruiksvriendelijkheid van uw website. Door te testen en te kijken wat werkt en wat niet, optimaliseren we de conversie. Zo haalt u uiteindelijk het onderste uit de kan!

Heeft u het gevoel dat uw website te weinig rendeert? Laat dan een gratis website analyse uitvoeren door Flexties. Wij adviseren u graag.

line
Vraag nu gratis en vrijblijvend een analyse van uw website aan !

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief!

En volg de evoluties op vlak van internetmarketing op de voet!

Uw emailadres: